PREZENTAREA SISTEMULUICum arata si cum se monteaza un sistem termoizolant profesional CAPATECT.

Materialul termoizolant se lipeste cu un adeziv special pe zidul de caramida. Apoi peste acesta se aplica masa de spaclu in care se incorporeaza plasa de armare din fibra de sticla si se spacluieste inca o data. Peste aceasta se aplica stratul final de finisaj sub forma de tencuiala colorata.

COMPONENTE

1. Adeziv:
Materialul adeziv si de spacluit realizeaza monolitizarea intre stratul suport si materialul termoizolant. Pentru fiecare varianta de material izolator exista un adeziv optim de la Capatect.

2. Materialul termoizolant:
Materialul termoizolant respectiv impiedica emanarea caldurii inspre exterior. Sunt disponibile mai multe variante, care se intind de la polistiren pana la biologica pluta.

3. Diblurile:
Poate fi necesara o consolidare mecanica suplimentara lipirii. Aceasta depinde de stratul suport.

4. Stratul de armare:
Masa de spaclu armata cu tesatura textila din fibre de sticla are sarcina de a impiedica formarea fisurilor in stratul de armare, cauzate de tensiuni provocate de dilatarile termice.

5. Tencuiala:
Stratul de tencuiala protejeaza sistemul termoizolant de influentele climatice. Prin nuanta si structura aleasa, confera cladirii un aspect particular, deosebit.
ACCESORII

Un numar mare de produse complementare cresc calitatea sistemelor de protectie termica
integrala si inlesnesc prelucrarea.


CALITATE

Toate sistemele termoizolante Capatect corespund normelor tehnice romanesti si austriece si sunt supravegheate permanent de catre institute de testare autorizate, independente.

In plus, Capatect este membru al Grupului pentru Calitatea Protectiei Termice Integrale.